Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

onsdag 24. februar 2010

Med Norge i lomma...

En nordmann er arrestert i Jemen på grunn av mistanke om tilknytning til terrorvirksomhet skriver flere aviser i dag. -Jøss, tenker jeg. Har virkelig verden gått så langt at vi sidrompa nordmenn har begynt med terror også. Og hva var det denne nordmannen skulle terrorisere? Skulle han sprenge en fortauskafé, og dens gjester, i Jemen i filler? Hva har Jemens befolkning gjort oss nordmenn?

Det skulle vise seg at det alle aviser kaller nordmann, er en somalier som kom hit som flyktning. Han sikret seg statsborgerskap, før han meldte flytting i 1997. Virker som en kynisk smartig dette. Først sikre seg statsborgerskap i et vestlig land, så jobbe i Osama Bin Ladens nettverk for tilrettelegging av terror. Når han blir arrestert, så er det bare å hyle om at Norge - landet han har tjent så lojalt - skal komme og få han fri.

Skulle det være slik at mannen har vært trygdemottaker etter at han forlot Norge (det burde ikke forundre noen), så bør den Norske Stat også tiltales for medvirkning/finansiering.

Det er lov til å gremmes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar