Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 2. mars 2012

Kampen mot rus...

Ser på distriktsnyhetene for området Kongsvinger m.omegn at en ungdom har gått bort på grunn av overdose. -Det ble tatt initiativ til fakkeltog mot rus. Fint det..... Men hvorfor er det aldri stilt spørsmål i rusproblematikken om hvorfor stadig flere velger å ruse seg?

Min uærbødige teori er at det samfunnet vi har skapt, og som Arbeiderpartiet er så stolt over å være arkitekt bak, er en trakt for å dra mennesker inn i rusmisbruk. Det er ille at Arbeiderpartiet, nå i dag dog ikke større enn Rød-grønn-regjering, saliggjør seg selv for sin jobb som samfunnsbygger. Deres samfunnsbygging har bestått i nedbygging av distrikts-Norge og skapt tragedier for folk der, og skapt klasseforskjeller i byene. Men hvis man ikke bryer seg om mennesker, så kan mye glans spres med oljepenger. Men: Tragedier i de dype skoger blir ikke mindre, selv om Regjeringen smører landet med kroner stenket med olje.....

Kanskje på tide å spørre seg om "Hvorfor drikker Jeppe"?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar