Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 25. september 2009

Ingrid, hvem? - Luremus?

Ingrid Berg Medhus skal i følge Dagbladet være rikskjendis..... Høh?
Hvem i dette landet vet hvem Ingrid Berg Medhus er - foruten hennes foreldre, eventuelle søsken og Alexander Rybakk?
Uansett: Jentungen kommer sikkert til å bli å bli rikskjendis. Kjendismakerne og media har tyddeligvis bestemt seg for hvilket nytt "produkt" det norske folk skal få på den ekstremt kjedelige kjendishimmelen i Norge. Så la oss akseptere at denne Medhus vil dominere de uinterssante sidene (som det dessverre er alt for mange av) i avisene i den nærmeste framtid.

Jenta har til og med fått egen manager. Ikke på grunn av noe hun har gjort selv, men for at hun kanskje har rørt følelsene til en evig pubertal Melodi Grand Prix vinner.
Geir Hamnes har i alle år vist at unge damer gir han en ekstra tenning. Så Berg Medhus vil nok føle seg veldig godt ivaretatt. Hamnes sier:

- Vi gleder oss til å være med på utviklingen hennes, noe vi håper å kunne bidra til. Hun har et kjempepotensial og vi mener vi kan gjøre henne til en enda mer ettertraktet artist, sier Geir Hamnes.

Det var Hamnes selv som kontaktet Medhus. Skriver Dagbladet:

- Det føles godt å ha et samarbeid med en jeg kan stole på. Jeg er ingen forretningskvinne, det er helt klart, og da er det deilig å ha en som kan ta seg av alt det praktiske slik at jeg kan utvikle meg som artist, sier Ingrid Berg Medhus til Dagbladet.


Utvikle deg som artist Medhus? Først må du vise Norge at du virkelig er artist, og ikke den luremusa som Rybakk synger om.

1 kommentar:

  1. Jenta er tilfeldigvis et av de største fiolintalenter vi noen gang har hatt, uten at det sier så altfor mye. Når det gjelder Rybak, så har han neppe noen gang vært alvorlig forelsket i andre enn seg selv. Seieren i dustekonkurransen MGP har jo resultert i et oppmerksomhetsbehov av uante dimensjoner for denne dusinartisten.

    SvarSlett