Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

onsdag 9. september 2009

Vanvittig mye penger. Yeah, right!

Så kunne endelig Norsk Tipping annonsere en ny megagevinst . Det er den beste markedsføringen å kunne vise til at folk blir rike på Lotto, Viking Lotto etc. At det er endeløse rekker av folk som ikke vinner en "skit" burde alle skjønne, men Norsk Tipping sin glorifisering av spill får det til å virke som om pengene kommer fra himmelen - så alle vinner. Det Norsk Tipping ikke sier ett ord om i sin markedsføring av sine spill er at for eneste lille eller store gevinst de deler ut, så har de puttet tilsvarende beløp i egen kasse. Det vil altså si at på dager som den 9.9.09 hvor det ble betalt ut over 37 millioner norske kroner i toppgevinst (som Norsk Tipping selv kaller vanvittig mye penger) - så har altså Norsk Tipping puttet tilsvarende beløp i egen lomme. Faktisk har de tatt mer selv. De endret reglene for Viking Lotto, slik at der er "slanten" Norsk Tipping putter i egen lomme adskillig mere enn de vanlige 50 % avgift de tar på sine spill.

-Man kan jo skjønne hvorfor Trond Giske kjemper hardt for at Norsk Tipping skal ha monopol.
Med den avansen de tar, så ville alle verdens spillselskap ha utkonkurrert dem med å gi bedre/høyere premier til spillerne.

Norsk Tipping må gjerne ha monopol, men da bør de belønne spillerne med litt ekstra - i stedet for som i dag hvor spillerne blir lurt og avspist.
Men derfor er det så bra for dem å vise til vinnere av 37 millioner. -Her er det store penger i vente...... men du vinner neppe. Tenk igjen: For hver liten eller store premie Norsk Tipping har utbetalt - så har tilsvaarende beløp gått rett i deres lomme.

Jeg vinner sjelden, så for egen vinning er det nesten uvesentlig hvor jeg spiller. Men jeg er rettferdig av natur. Derfor prøver jeg å unngå Norsk Tipping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar