Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

tirsdag 18. august 2009

Gå og legg deg Hagen!

Søren klype, jeg var på tur til å legge meg, men av sedvanlig nysgjerrighet måtte jeg innom nettaviser først. Og der viser det seg at Stein Erik Hagen har slamret med "brødboksen" sin - som trolig kun fortærer hummer, østers og sjampis.

Det er på sin plass å gjenta mitt blogginnlegg fra 25. juli (shit, Hagen har holdt kjeft i imponerende 3 uker!):
"Bare en opplysning til den skatteredde Stein Erik Hagen: -Det skal visstnok være skattefritt der pepper'n gror! "

Som et tillegg: Enklte, deriblant Hagen selv, hevder de er samfunnsbyggere med sine spekulasjoner. La oss ta en kjapp sveip over hva Stein Erik Hagen har bygd i vårt samfunn.
-Han organiserte kjøpmenn som hadde greid seg godt uten han, men med organiseringen hvor han satt på toppen av pyramiden så brukte han organisasjonen til å presse priser hos både leverandører og produsenter. OK, kanskje bra det, om det førte til billigere varer for forbruker. Men den gevinsten kom aldri lengre enn til Hagens egne lommer. Bidraget forbrukeren fikk var dårligere vareutvalg og dårligere kvalitet på dette. -Rekk hånden i været den som har vært i en Rimibutikk med ferskvaredisk!
Når matvaremilliardene var sikret så var det aksjekjøp som skulle bygge samfu........ eh..... lommeboka: Orkla, Freia o.s.v. Hvor samfunnsbyggende, og mange arbeidsplasser skapte f.eks. salget av Freia til amerikansk storkapital? -Hagen og samfunnsbygging hører like godt sammen som en pyroman og gammel trehusbebyggelse.

Så tilbake til Stein Erik Hagens siste oppgulp hvor han påstår at han ikke stikker fra noen regning. Nei, kapitalister som han har ikke skamvett. Derfor stikker de ikke fra noen regning før etter den 7. skriftlige purringen. Dersom det går an å ta del i et fellesskap for å høste goder/avkastning, så har gjør de det skruppelløst i visshet om at når det er tid for å enkeltindividene i fellesskapet å gjøre opp for "gammel moro" for å opprettholde balansen over tid. Da er det bare å hoppe ut av det. For det er jo ingen som kommer springende med en faktura. Dermed er det ingen "regning" å betale. Fellesskapet er kun interessant for Hagen og hans likemenn (heldigvis er det få som er så ekstremt grådige og gjerrige som han) når det kan gi stor avkastning.
Fy faen for en kvalm møkkamann. Heldigvis for både han og meg så er han for "up-nosed" til å ferdes blant vanlige folk. Det minimaliserer i det minste risikoen for uoverveide handlinger.....

Stein Erik Hagen, jeg ber deg: Vær så snill å flytt etter pengene dine. Barna regner jeg med er underordnet for deg, men du treffer jo dem oftere også om du gjør Norge den tjenesten og flytter etter ditt kjæreste. For å si det som jeg føler: PISS OFF YOUR CO**SU***** DI**!

1 kommentar:

  1. sv. takk takk! nei, ikke spør meg.. men er ikke trine grung kona til jostein flo? usikker altså..

    SvarSlett