Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 30. oktober 2009

Sause-Hanssen

Tusen takk Bjarne Håkon Hanssen, for at du tok den helt ut på direkten!
-Jeg har i mange år vært litt tvilende i forhold til arbeiderpartipolitikere.... En ting er mens de sitter på Tinget..... Noe helt annet - og mere ærlig i forhold til hva de virkelig står for - er hva de finner på etter de har vært på Tinget og etablert sitt nettverk.
-Vi husker Grethe Knudsen..... Rådgiver til Seim som slaktet verftet Mjellem og Karlsen i Bergen. Et kunststykke av verdiskapning, som ble belønnet med ubetinget fengsel. Bravo!

Og nå: Bjarne Håkon Hanssen som rådgiver. Eller for å skape verdier, som han selv sier.
-Han skal være rådgiver kun for de som blar opp nok penger! -Hvor ble det av sosialdemokraten Hanssen? Han er nok like lite sosialdemokrat som Knudsen og andre såkalte arbeiderpartister som har brukt partiet og politikken til å lage et fundament for egen grådighet. Hanssen skal nå gi råd for til de som vil sno seg foran andre i et system han selv har vært med å lage. Og det må jo bli lett match, så lenge han fortsatt har mange eks.kolleger i systemet.

Arbeiderpartiet er uspiselig nå. Hvis de ikke kommer med en offentlig unnskyldning/forklaring så vil mitt tilsvar være å gjøre hva jeg kan for å unngå at de havner i regjering igjen.
Makan til "seile under falsk flagg" finner man ikke annet sted...

Gratulerer igjen Sause-Hanssen! Du bekreftet mine mistanker ettertrykkelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar