Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 13. februar 2009

Hijab, kreft og åremål

Ingelin Killengren skal ha samme ytringsdfrihet som alle andre, men hun bør kanskje være enda mer varsom med hvordan hun doserer sine ytringer. At hun forteller om sin kamp mot kreft nå like etter at hun har slått et salg for hijab i politiet - kan fort oppfattes som et strategisk utspill.
Når det er sagt: Veldig bra å se at Killengren har lagt kreften bak seg.. Men jeg synes Killengren håndterer sin historie klossete - når hun kommer med personlige meddelelser rundt kreften i kjølvannet av sin markedsføring av hijab til politiuniformen. Det gjør at politikk og personlige forhold blandes. Siden det kommer sånn "på tråd" etter hverandre kan det raskt streife en tanke om at det ligger en bevisst strategi bak. Men Arbeider partiet har vel aldri vært beregnende? Og videre kunne jeg ramset opp tilfeldigheter.... Som f.eks.: skal vi begynne med Killengren og åremål?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar