Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

onsdag 25. februar 2009

Når politikere vil "være det mer" enn amerikanerne.

Så kom nyheten som store deler av befolkningen visste at ville komme: De amerikanske jagerflyene JSF som regjeringen har bestemt at Norge skal kjøpe vil bli mye, veldig mye, dyrere enn først antatt. Dette er basert på undersøkelser fra amerikanerne selv. Winslow Wheeler ler av Norge, og fatter ikke hvordan Regjeringen kunne legge de beregninger til grunn som førte den frem til sitt valg av JSF. Når man samtidig husker at svenskene uttrykte at de følte seg ført bak lyset av den norske Regjeringen - så er det mer og mer som tyder på at svenskene hadde den rette følelsen.
Komisk blir det når representanter fra Norge som har ivret for JSF, deriblant Espen Barth Eide, tar amerikanske militæreksperter i skole. Man skulle nesten tro at det var Norge som skulle selge fly til USA. Men det er altså snakk om at Norge med sitt kjøp skal være med å sponse amerikansk militærindustri - som baserer seg på angrepskriger som medfører ufattelig lidelse for sivile. Det skurrer når Nobels Fredspris-utdeleren Norge prøver å være mer amerikansk enn USA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar