Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

onsdag 25. februar 2009

Når politikere vil "være det mer" enn muslimene....

I den siste tiden har vi vært vitne til at regjeringen, ved justisdepartementet, prøver å innføre hijab i politiet uten at folk skal legge merke til det. -OK, fok ville nok lagt merke til det den dagen damer i skaut for eksempel skulle hamle opp med B-gjengen og andre voldsmenn i gatene.
Men slik gikk det ikke. I avisers meningsmålinger mente over 90% folket at politiuniformen ikke skal signalisere tro, sympatier eller overbevisninger i bestemte retninger. Så langt hadde ikke Justisministeren tenkt. Rett nok var det to jenter i departementet som hadde gått bak hans rygg, og lagt ut et vedtak om saken på nettet uten hans viten. Men siden Justisministeren til stadighet i etterkant gjentok at det var hans ansvar, så får vi ta han på ordet. Og siden saken har vært spekket med rot fra ende til annen, og det er flere andre saker i departementet som er kritikkverdige, så burde vel den ansvarlige overlate kommandoen til en som holder orden - og ikke minst ivaretar demokratiet.

Det var ikke måte på hvor muslimsk Norge hadde blitt i departementets argumentasjon. Og hijab i politiet skulle dekke et skrikende behov for selvrealisering blant muslimske damer. Men hvordan skal disse damene pågripe arrestanter? I følge den tro de har hengitt seg til, og som befaler dem til å bære dekkende slør/klede, så har de ikke lov å ha fysisk kontakt med menn utenfor familien. -En morsom situasjon.... Til og med moderate muslimer syntes hijab i politiet var et tåpelig forslag. Men slik blir det når norske politikere vil være mer muslimsk enn muslimene selv.

Nå bør nok integreringsdebatten heller pense over til hvilke krav som settes til de som ønsker å være borgere av dette landet. -Krav som også settes til alle som har forfedre i flere generasjoner her. Diskriminering av majoritet er ikke noe bedre enn diskriminering av minoritet. Likebehandling under felles regler bør gjelde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar