Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 17. april 2009

Den nye menneskehandelen

http://www.t-a.no/nyheter/article71572.ece
Asylmottak har blitt en storstilt næring i Norge. Private aktører - noen mindre seriøse enn andre - søker mot denne velfylte statlige honningkrukken. Og med utsikter for gode fortjenester for å drive denne nye formen for menneskehandel, så vil selvfølgelig mottakseierne argumentere godt for hvor positivt et asylmottak vil være for lokalsamfunnet.
Og som denne artikkelen viser, så får jo kommunen et tilbud i form av nye arbeidsplasser de ikke kan si nei til: 17 nye arbeidsplasser i en kommune som Overhalla vil jo merkes. Hvor mange årsverk disse stillingene skal fylle kan man imidlertid undres over, siden det kun skal være INNTIL 30 asylsøkere ved mottaket. Hva om man kunne prioritert like god dekning per klient i omsorgssektoren her til lands også. -Er det en privatisering av den som må til også for at det skal skje?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar