Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

lørdag 18. april 2009

Krig uten tap av liv finnes ikke!

Norge er i krig i Afghanistan. Krig er synonymt med død. Det har det vært helt fra menneskene begynte å denge løs på hverandre med klubber. Derfor er det merkelig å se en gråtkvalt Forsvarsmister på TV etter at en norsk offiser har blitt drept i Afghanistan. Hva hadde Forsvarsministeren tenkt seg ved en norsk involvering i krigen i Afghanistan? -At norsk krigspersonell skulle kunne suse rundt i Afghanistan og drepe Afghanere/taliban med amnesti?

Et ordtak sier: Den som er med på leken må tåle steken.
Sannheten er at Norge har sluppet veldig billig unna med sine tap i sin krigføring.

For ordens skyld: Jeg har den største medfølelse med den drepte og dennes familie. Det er politikerne som skal ha kritikk for å ofre norske liv på denne måten. Det var ikke en motstandsmann i Afghanistan som tok et norsk liv. -Han gjorde bare det mange nordmenn ville gjort mot invasjonsstyrker i Norge. Ansvaret for tap av norske liv i Afghanistan ligger på politikerne som besluttet å sende de norske styrkene ned dit, og ansvaret hviler videre på de som ikke trekker dem hjem igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar