Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

mandag 27. april 2009

Huidtfeldt skyver barna foran seg....

Barneministeren kritiserer Nina Karin Monsen for at hun trekker inn barn i sine ressonement for hvorfor hun er imot den nye ekteskapsloven, og de følger den gir. Ministeren sier følgende til Dagbladet:
— Som voksenperson kan hun ikke trekke inn barn og sette merkelapper på dem slik hun gjør. Hun må forholde seg ansvarlig overfor barn, uansett hva hun måtte mene om foreldrene deres, sier Huitfeldt. Huitfeldt påpeker at svært mange barn er født inn i slike parforhold de siste åra, men at de fleste foreløpig er for unge til å kunne forsvare seg mot Monsens angrep.
-
Men ministeren selv - og mange andre - har ingen problemer eller skrupler med å legge til rette for at barn skal fratas sin far, uten mulighet til å tale sitt forsvar. De lar barns skjebne avgjøres av et populistisk politisk vedtak. Og så presterer Huidtfeldt å kritisere mennesker som faktisk ser ut til å tenke barnas beste. Men det er jo selvfølgelig på grunn av at loven hun gikk på barrikadene for er årsaken til de problemer Monsen med flere påpeker at barn uten far kan møte. Ikke rent lite freidig av Huidtfeldt å først å vedta en lov med store konsekvenser for barn for at marginale miljøer av voksne skal få tilfredsstilt egeninteresser, for så å skyve barna hun har påført belastning foran seg for å unngå kritikk av falitttloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar