Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

søndag 12. april 2009

Statskassen som Røkkeløkke...

Like før påske viste Kjell Inge Røkke atter en gang sitt sanne jeg. Mannen skal ha at han er en dyktig strateg. Bare synd at hver gang han avanserer i sin bygging av personlig formue opererer langt over på gal side av etiske og moralske grenser. -I noen tilfeller kanskje også på den gale side av loven.
Den rødgrønne Regjeringen har fått kritikk for å være blåøyde i sitt samkvem med Røkke. -Tja, kanskje var de det. Men skal man egentlig trenge å ta høyde for at man har med noe som ligner en kjeltring å gjøre når man gjør avtaler av den størrelsesorden og samfunnsmessige betydning som Akersystemet - som etter Røkkes transaksjoner ligner et pyramidespill - å gjøre?

Selv om det sikkert nok er Norgeshistoriens dyreste lærdom, så er det godt at Røkke har vist sitt sanne jeg. Ingen samfunnsbygger, kun en grådig gnom som ingen med redelige hensikter bør samarbeide med. Tragisk at DNB og Sparebanken NOR i sin tid brøt alle regler - uten konsekvenser - for å muliggjøre Aker-Kværner for Røkke. Men slik er Røkkes histore: kjeltringstreker hele veien....
Hvorfor spør ingen hvordan han slo seg opp som trålfisker? I Norge ble det kalt "self-made". -I wonder when people realize what's behind the mask.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar