Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

søndag 26. april 2009

Nettmøte med Forsvarsministeren

Legger på på bloggen en innsendt betraktning til Forsvarsministeren i hennes Nettmøte på Dagbladet.no. Så gjenstår det å se om hun velger å kommentere den.

Hei.
Dette er ikke noe spørsmål, men en betraktning. Du må gjerne kommentere den. -Ingen kommentar kan oppfattes som "den som tier samtykker":
Jeg synes selvfølgelig som alle andre at det er dypt tragisk at nordmenn - og andre - dør i krig. Mest synd er det på de uskyldige sivile som vi sjelden får høre om lidelsene til. De lider uten at verden får vite.
Når Norges regjering/Storting bestemmer at nordmenn skal delta i krigshandlinger. -Gjøres dette med en tro om at norske soldater skal ha en slags immunitet? At normenn, for eksempel i Afghanistan, skal ha rett til å drepe - uten risiko for å bli drept selv?
Det fremstår som veldig naivt, og veldig lite tillitvekkende, når politikere gråter over tapte norske liv i en krig hvor de selv bestemte at Norge skal være representert. Hvis tap av liv er så ektefølt tragisk som det kan se ut til, så burde man kanskje prøve en annen vei en å føre krig....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar