Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

tirsdag 9. juni 2009

Chaudry og flaggbrenning...

Akhtar Chaudry kan ikke fatte hvorfor Abid Raja foreslår at innvandrere skal sverge troskap til det norske flagget før man kan få statsborgerskap:
http://www.dagbladet.no/2009/06/08/nyheter/politikk/akhtar_chaudhry/abid_raja/statsborgertest/6618635/

Begrunnelsen til Chaudry er først og fremst at det er lov til å brenne det norske flagget. En kjempefin avklaring for oss velgere at brenning av det norske flagget er det første som kommer ut av Chaudrys munn når han skal argumentere. Man kan jo bare tenke seg hvordan "ideal-Norge" ser ut i hans hode. SV har med dette ekskludert seg fra potensielle partier jeg skal velge mellom til høstens valg. Denne mannen vil jeg ikke skal sitte i landets nasjonalforsamling. Med sin bakgrunn kunne Chaudry vært en viktig mann på Stortinget for nye landsmenn. Men jeg har mye mer tillit til at f.eks. Abid Raja bidrar til å bedre innvandreres forhold i Norge.

En tanke som dukker opp i mitt hode i forbindelse med Chaudrys argumentasjon er: Skal vi avskaffe ekteskapet? Hva er vitsen med at mennesker lover hverandre evig troskap når det er lov til å skille seg Chaudry?

3 kommentarer: