Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

onsdag 10. juni 2009

Det måtte til en med unorsk navn og utseende.

Dagbladet: http://www.dagbladet.no/2009/06/10/nyheter/statsborgertest/statsborgerskap/innvandring/abid_q_raja/6656281/?nettmote_id=6656281

Abid Q. Raja er nordmann, men som ung nasjon med innvandring så må det være lov å si at han ikke ser ut som en nordmann. Men han viser sin norskhet ved at han som politiker vil samle innbyggerne til å trekke i samme retning. Det blir ikke enkelt etter flere tiår med unnvikende integreringspolitikk, og tilrettelegging for egne samfunn i samfunnet.
Vi har fått et land hvor stadig større andel av våre nye landsmenn ikke kan norsk, mange ser ned på våre lover, likestilling, ytringsfrihet og måte å organisere samfunnet på. Hvis vi skal unngå et samfunn hvor grupper skal skule på og forakte hverandre så trengs det et grunnleggende fundament. Å love troskap til norske lover, flagg og verdier burde være uproblematisk for de som kommer hit og ber om å få bli. For hvorfor i all verden kommer de hit om de har problemer med å akseptere Norge? Er det kun for å skumme fløten av et velfungerende demokrati, mens man jobber for å underminere det?

Nå er det på tide å sette standard for hva det innebærer å kunne ha norsk pass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar