Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

mandag 30. mars 2009

Død over jødene?

Makan til påstand. Det er mye man skal lese før man mister synet:
http://www.dagbladet.no/2009/03/30/nyheter/innenriks/utenriks/israel/antisemittisme/5543342/

Men gjør det egentlig så mye? -Slikt vrøvl er det Israel og jødene som selv taper på. Israel har ved sine overgrep, okkupasjon og terrorisering av palestinerne vist at de ser på seg selv som helt særegne - hevet over alle regler - på denne jord. Så da er det kanskje naturlig at de distanserer seg fra verden på andre måter også.

Jeg sier om Israel som Bruce Springsteen om krig i "War":
Israel? -What is it good for? -Absolutly nothing!

4 kommentarer:

  1. Tosk! Det er Edwin Starrs sang.(før det the temptations)

    SvarSlett
  2. Endelig er det noen som ser hva det offisielle Norge driver med. SV med Kristin Halvorsen, NRK med Odd K. Tveit, Kåre Willock, regjeringen spesielt og du også. Jødehets av dimensjoner. Om alle hadde protestert like høyt og tydelig mot Hamas, PLO og andre terroristgrupper som også tar liv, barneliv f.eks, som de protesterer på det Israel driver med hadde vi sluppet å bli klassifisert som jødehatere. Det Israel gjorde var ikke bra, men det er vel ikke bra det Hamas gjør mot Israel og sitt eget heller. til SV og dere andre: fortsett, stå på og vi får snart det første jødedrapet i Norge. Da blir vel alle på venstresiden fornøyde. Eller hur????

    SvarSlett
  3. Og med det anonym (11:21) fremstår du som 100% latterlig. Det offisielle Norge driver med jødehets og håper på jødedrap ? Du fremstår jo som like vill som enkelte Isralitter som henger Nazi-merkelappen på kritikere av landet og dets politikk

    SvarSlett
  4. Oi, for en tosk jeg er. -Jeg burde selvfølgelig sagt at War er skrevet av Norman Whitfield og Barrett Strong i 1969. Fremført av The Temptations, og siden av ett av medlemmene Edwin Starr. For så å bli reintrodusert i 1986 av den langt mer ukjente Bruce Springsteen.....

    SvarSlett