Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 6. mars 2009

Den lykkelige bukken Kjell Magne...

Vi som vokste opp i en tid hvor det var vanlig med norske folkeeventyr husker historien om de tra bukkene bruse. Nå viser det seg at historien gjentar seg, om dog i en litt ny drakt:
http://www.nettavisen.no/okonomi/article2567814.ece
Her velger altså økokrim å henlegge saker mot Gro Harlem Brundtland og Kjell Magne Bondevik hvor det fortsatt er mistanke om ulovligheter. Og det på grunn av at det er noen fra samme krets som har tøyd ulovligheten enda lengre.
Jøss for et system vi begynner å få. Kanskje jeg skulle begynne å omgås tungt kriminelle. For da kan jeg utøve litt lett hverdagskriminalitet som politiet sannsynligvis lar passere på grunn av at noen i samme krets utøver større lovbrudd enn meg. Det er slik økokrim sin behandling av stortingsjuksepensjonistene fremstår i alle fall. -Men man skal ikke føle seg for trygg. Det blir stadig større forskjell på Kong Salomon og Jørgen Hattemaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar