Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

torsdag 12. mars 2009

Fra Pole Position til Dark Horse

Jeg leser på NRK Tekst-TV (og det meddeles på andre medier også) at Arbeiderpartiet skal nedkjempe radikal islam, og partisekretær Martin Kolberg varsler krig mot ekstremistene.

-Ja vel, nå har Arbeiderpartiet og Kolberg fortalt oss gjennom mange år at det ikke finnes radikale islamister i Norge, og at de som har tatt til orde for slikt nører opp under fremmedfrykt og rasisme. Hvorfor da denne plutselige kuvending? Jo, selvfølgelig er det en ny krampetrekning for å stoppe velgerflukten til FrP. Men ærlig talt Martin Kolberg: Proklamerte ikke du at du hadde knekt FrP-koden for et par år siden? Bestod den i å la FrP ta tak i saker som opptar folk (flest!), for så å komme diltende etter og ta fatt i de samme sakene etter at dere hadde sett at de løftet FrP opp på meningsmålingene?

Unnskyld Martin og AP. Dere har hatt Pole Position uten å ta folk på alvor. Det er faktisk et stykke Norgeshistorie dere skriver nå: Arbeiderpartiets flaueste periode!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar