Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

torsdag 23. juli 2009

En Mullah som dårlig underholdning på TV2

Jeg er ikke i fanklubben til Mullah Krekar, men den såkalte dokumentaren til TV2 fremstod mer som et slaskete bidrag til FrP sin valgkamp enn seriøs TV. Ved å kun ha med Siv Jensen og Carl I. Hagen fra politikerne hadde nok det amerikanske TV-teamet mest i tankene å unngå saklige innlegg som kunne forringe deres motiv med programmet. Men like fullt vil nok dette bli brukt for alt det er verdt i FrP sin valgkamp. Men med det lavmål "dokumentaren" holdt, så har kanskje FrP mest å tjene på å ikke vise til den i det hele tatt.

http://www.dagbladet.no/2009/07/24/nyheter/mulla_krekar/innenriks/tv_og_medier/politikk/7333998/

Mullah Krekar var kanskje ikke verre for Irak i forbindelse med USA og vestens invasjon, enn Milorg var for Norge i sin kamp mot den tyske invasjonen. Begge kjempet imot invasjonsstyrker. Milorg er å betrakte som helter. Så hvorfor er da Mullah Krekar ensidig fremstilt som kjeltring og terrorist?

Jeg har ikke konkludert, men synes umiddelbart at sammenligningen er relevant. -Hvis Milorg-folk hadde søkt tilflukt i et annet land etter sine aksjoner i Norge mot tyskerne, ville vi syntes at det var OK at dette landet hadde utlevert dem til tyskerne? (For nå må vi ikke glemme at dagens styre i Irak nærmest er håndplukket av USA)

-La dere f.eks. merke til da Mullah Krekar svarte den amerikanske eks.soldaten i programmet "Du hadde fortjent å dø i Bagdads gater". Altså var det ikke en generell appell om at han fortjente å dø, men så lenge han tilhører en invasjonsstyrke i Bagdads gater fortjener han å dø. -Er det egentlig så ille utsagn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar