Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

torsdag 30. juli 2009

Når politiet spør, da er vi generøse.....

Det står å lese i VG at tiggere og gatemusikanter klager på at nordmenn har blitt mer kjipe og gniene. Tidligere i sommer kunne vi lese at når politiet spør tiggere hvordan de har skaffet til veie så store verdier som de besitter, da har svaret vært kort og greit: Ved tigging, nordmenn er generøse.

Jeg ser ikke bort fra at de som sier at nordmenn gir mindre nå enn før har helt rett. Men hvis de følger med på hva deres landsmenn driver med her til lands, så synes de kanskje at det ikke er så rart. Når bandene til og med har infiltrert tiggemiljøet, så er det å ikke gi som er det eneste rette nordmenn kan gjøre.

Ser tiggerne har hatt en dagslønn på "400-500 kr." tidligere. Det er mer enn mange nordmenn i jobb sitter igjen med etter skatt. Tigging må gjerne være lovlig, hvis vi greier å holde kjeltringene unna. Men samtidig er å tillate tigging en erkjennelse av at det såkalte velferdssamfunnet ikke fungerer. Hadde det fungert, så hadde ikke tigging vært nødvendig. Nå kan sikkert noen si at; men tiggingen utøves først og fremst av mennesker som ikke tilhører dette samfunnet. Ja vel, men hvis de ikke tilhører her, hvorfor skal de da ha fritt leide? Å gå inn i Schengensamarbeidet viser seg å være en genistrek fra de landene som vil minske kriminaliteten i sine land. De fikk eksportert kjeltringene, blant annet til Norge, ved et pennestrøk. At de i tillegg fikk eksportert sosiale problemer er også en ikke ubetydelig bonus.
Hvis ikke norske politikere viser handling , så er jeg redd at dette blir innarbeidet for lang fremtid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar