Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

onsdag 29. juli 2009

Det fantastiske europeiske samarbeid

Morsomt forslag fra Senterpartiets førstekandidat i Østfold, Per Kristian Skulberg, i Dagbladet.
Å gjenoppta passkontroll på grensen for å kunne, i en viss grad, skjerme seg mot kjeltringer høres fint ut. Men det blir nok vanskelig. Dagens situasjon med overflod av utenlandske tiggere og kjeltringer er et resultat av det forjettede EU- og Schengensamarbeid.
Man må trolig omstøte eller annullere Schengenavtalen for at Norge skal kunne beskytte seg mot kriminelle ved passkontroll. Å gjøre om Schengenavtalen er det trolig kun Norge som har interesse av. Og da kan man spørre seg om hvorfor politikerne har dratt oss inn i en avtale som har så store negative konsekvenser for landet?

Det er interessant å lese i avisene denne uken at kjeltringer har sitt eldorado i Norge, med fritt leide. Mens en borger utenfor Schengenområdet som er gift med en nordmann holdes ute fra landet. Man kan få inntrykk av at norske myndigheter er mer opptatt av å legge forhold til rette for kjeltringer enn å fremme ekteskapet i samfunnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar