Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

søndag 26. juli 2009

Å hevde sin rett til å plage andre...

Dagbladet omtaler israelsk politisk strategi hvor "Det israelske utenriksdepartementet har beordret sine ambassader til å henge opp et bilde av Adolf Hitler og en palestinsk leder. Håpet er at bildet skal stilne kritikken mot ulovlige bosetninger."

Egentlig burde man kanskje le, men jeg rister oppgitt på hodet. -Israel sin desperasjon for å gang på gang fremstå som offer, for å kunne fortsette med å undertrykke, torturere og drepe palestinerne blir bare mer og mer patetisk.

Er det noe med drikkevannet deres? Mange israelere ser i allefall ut til å få stoppet utviklingen av objektiv tenkning ved 7-årsalderen.
Bare barn kan unnskyldes for å tenke i baner som: Siden hunden bet meg en gang i tiden, så har jeg rett til å plage katten i all evighet....

At Madonna liker Kabbala får være hennes sak, men man må håpe på at hun unngår at hennes jødiske tro blir brukt av Israels ledere til inntekt for torturen av palestinerne.

http://www.dagbladet.no/2009/07/26/nyheter/israel/utenriks/adolf_hitler/7359092/

1 kommentar:

  1. Hei Zildete,det er vist ikke bare Israel som begynner å bli desperate,det ser man på vennene deres i div kommentarer både her hjemme og i bla Guardian.De hyler om antisemmentisme og jødehat men sjøl så kaller de Arabere og Palestinere for undermennesker,det er tydelig hvem som er rasister.Så du også var i krangel med en viss uglesett hos J S,tviler ike på at den karen bærer navnet sitt med rette,en sånn fyr tror jeg blir hva han kaller seg, nettopp det.Ville forøvrig ikke hatt den gjengen som holder til på den bloggen som venner under krigen tror det hadde vært skummelt for helsa.Mvh T J

    SvarSlett