Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

torsdag 23. juli 2009

Hurra, Hagen drar!

Det er en gledens kveld!
Endelig en god nyhet å lese. Stein Erik Hagen forlater landet. Med det anser jeg det som sikkert at han også har meldt seg ut av norsk samfunnsdebatt. Jeg får vondt i magen når personer som han klager over "det norske systemet". Han glemmer - eller velger å neglisjere - at det "systemet" han kritiserer er det samme systemet som gir rammevilkår at slike som han kan bli styrtrike på ganske kort tid. At det da byr denne herremann så mye imot å være med på spleiselaget for å opprettholde Norge til å være det gode landet det tross alt er å bo i, ja da er det bare å ønske krøsusen god tur på reisen. -Men da forutsetter jeg som sliter og skattebetaler, å slippe å høre Stein Erik Hagen uttale seg om "det norske systemet" for all framtid. Måtte han kose seg - badende i penger - i sitt paradis hvor han slipper å bidra med noe som helst.

2 kommentarer:

  1. Bra sagt! Jeg hører i utgangspunktet ikke hjemme på venstresiden i norsk politikk. Men dette har jo ingenting med det å gjøre. Hagen har et usunt oppblåst ego, og gir inntrykk av at han har skaffet seg formuen helt på egenhånd. Hva med de mange 10-tusener av medarbeidere, som har gjort dette mulig? Eller oss som har betalt overpris for maten i butikkene hans? Håper som deg at han blir lykkelig, badende i sine penger, med en Mille Marie i bikini ved sin side:-)

    SvarSlett
  2. Takk for å kommentere Rablings.
    Ja, man kan diskutere i hvor stor grad kapitalister som Hagen egentlig er mye til samfunnsbyggere. I eksempelet "Hagen"; så ser jeg ikke mye samfunnsbygging i å organisere kjøpmenn for så å bruke denne kollektive makten de representerer til å presse ned betalingen til grossister og produsenter (Gevinsten av dette vet vi hvor har tatt veien). Aksjonæren Hagen har ellers vist at han gir blanke i nasjonale interesser. Som Orkla- og Freiaeier så sørget han for å overlate en av Norges mest tradisjonsrike bedrifter til amerikanske hender Han er selvfølgelig i sin fulle rett til dette. Men han må ikke komme trekkende med at han er SÅ positiv for det norske samfunnet.... Han har bevist gang på gang at han bare vil være positiv for seg selv. Og enda en gang skuffer han oss, siden utflaggingen ikke gjaldt han som person.

    SvarSlett