Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 15. mai 2009

Fri flyt av kjeltringer....

EØS og Schengen-avtalen har ført til at Norge har åpnet sine grenser...... for utvalgte mennesker i denne verden. Det har ført til mange oppslag i avisene som dette: http://www.dagbladet.no/2009/05/15/nyheter/innenriks/tyveri/6245424/
Det er den milde formen for kriminalitet vår "åpenhet" har ført til. Dette ser ut til å ha blitt et akseptert samfunnsproblem. Like vanlig som at Bergen er en by i Norge.

At mer eller mindre profesjonelle bander/familier - som robber over en lav sko - fritt kan komme inn i landet ser det ut til at myndighetene har bestemt at butikkeiere og huseiere bare må akseptere. Men har en nordmann venner fra for eksempel Asia som ønsker å komme på besøk, så er det en byråkratisk prosess med invitasjoner og garantier som kan ta motet fra den mest optimistiske. Hvorfor skal det være slik. Reiser derimot nordmenn til et asiatisk land og ikke får visum nærmest på timen - uten foregående prosess - så er det ramaskrik og vårt UD ser alvorlig på saken.
Skal vi først ha åpne grenser, så trenger ikke åpenheten være forbeholdt kjeltringer som EU ikke gidder å hanskes med, og derfor tilsynelatende geleider til Norge.
Mennesker med redelige hensikter som ønsker å oppleve Norge og nordmenn bør vi heller ønske velkommen - selv om de måtte ha mørkere hudfarge eller mer smale øyne enn oss og EU-borgere. Men det er vel viktig å markere for utvalgte folkeslag at vi er "Festung Europa".

Kanskje burde myndighetene korrigere seg selv før de fordømmer rasisme?

9 kommentarer:

  1. Mangfoldets berikende fortreffelighet -nok engang. Personlig er jeg drittlei og kommer til aa gi uttrykk for ved hoestens Stortingsvalg!!

    SvarSlett
  2. Ut med røklet! Har ikke venstresiden i Norge fått øynene opp for fri trafikk av skurker, horer, voldtektsforbrytere,drapsmenn og drugdealers???
    Hilsen Siv

    SvarSlett
  3. sender en stor takk til ap og gleder oss over resultatet av politikken de fører.bare fasaden er ok så gir dem f...i det meste.

    SvarSlett
  4. Jeg har iallefall fått nok og vet hvem min stemme går til ved høstens valg. FrP.

    SvarSlett
  5. FRP hadde gjort det mega-vanskeligere. De er jo så glade i fri flyt, EU og hele sulamitten. De har ikke noe imot at det kommer millioner av folk fra øst-europa for å jobbe billigere enn nordmenn. Fri konkurranse og alt det der vet du..

    SvarSlett
  6. AP/SV vil gjerne la sine landsmenn plages av det nye herrefolket dvs. alt som ikke er etnisk norsk. Det minner om en arroganse slik Quisling hadde mot sine landsmenn når han gjorde skjulte avtaler med tyskerne og det ble 5 år under jernhæl for oss.
    Utenlandske forbrytere har drept flere enn hva tyskerne gjorde på norsk jord under krigen.

    SvarSlett
  7. Kjenner en fengselsbetjent som jeg pratet med. Hvis de blir tatt så får de et bedre sted å sove enn det de har til normalt når de er i Norge. Er som regel 10-15 stk som deler på 40 kvm :P. Er nesten litt for tåpelig! Nei, Opprett grensepoliti og sjekk alt som kommer inn! Eller kanskje betale landet de kommer fra om å ha de i dems fengsel..det er en tanke..

    SvarSlett
  8. hehe, EØS, Schengen-avtalen, EU. det hadde ikke spilt noe rolle. de hadde bare kommet inn m turistvisum (3 mnd) og gjort det samme likevel. hvis dere har lyst aa stoppe dem saa maa dere enten stenge grensen fullstendig eller infoere strengere straffer. ellers er det ingen vits aa skylde paa EØS, Schengen osv...

    SvarSlett
  9. Hadde gjort samme ved å komme på turistvisum? Tullball! -Jeg har selv stilt som garantist for noen på turistvisum i Norge. Det er en ganske omfattende prosess for både visumsøker og den som inviterer(garantist). Og skulle noen gjøre kriminelle handlinger på turistvisum, så vil de sannsynligvis bli utvist - uten mulighet for å besøke Norge igjen. Ergo: En mye bedre løsning for å verne oss mot kriminelle bander enn Schengen/EU. Hvem nå som skulle gidde å stille garanti for en gjeng banditter....

    SvarSlett