Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

tirsdag 5. mai 2009

Gratulerer med dagen Nina Karin Monsen!

Gratulerer med dagen Nina Karin Monsen. Vel fortjent pris!
Det er nesten fornøyelig å se maktpersoner og homsebevegelse i desperat allianse for å kvele debatten de ikke tillot i forkant av vedtaket av ny ekteskapslov. Men når man “kupper” befolkningen - og ikke minst barna - uten åpning for debatt eller utredning med slike samfunnsmessige eksperimenter som man har lagt opp til, så må man tåle at debatten i etterkant har høy temperatur og sterke ord.

At wannabe-hippe venstreradikalere og ekstremhomser skal utnytte Fritt-Ord-Pris-utdelingen i dag til å skremme andre som er enig med Monsen i sak til å holde kjeft er forståelig. For de har en vaklende sak selv, som kan slå hardt tilbake en dag om skeptikere slipper til orde. For det hele er et uansvarlig eksperiment som kan få samfunnet til å gå opp i limingen, med forsvarsløse barn som innsats.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar