Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

onsdag 27. mai 2009

Grand Prix er faktisk ganske uinteressant...

Nå er det en og en halv uke siden Norge vant Melodi Grand Prix (MGP). De første 3-4 ukedagene etter denne "magiske lørdagen" (for å bruke et nyvunnet norsk journalistspråk om ting som egentlig ikke betyr en skitt) så var diskusjonen heftig om hvor Norge bør avholde neste års finale. -Bjerkaas og NRK bør lære av hvor raskt folk ramlet av denne lokaliseringsdiskusjonen. Melodi Grand Prix betyr null og nix. Folk vil bare ha en mening.
Dinamo og Ingebrigt ha ha he he Jensen er hoffleverandør til NRK. Og med ha ha he he Jensen sin rolle i Stabaek "Fotball", så gambler han/de på at opphausingen av MGP skal tvinge NRK til å la arrangementet gå av stabelen i ha ha he he Jensen sin fullsponsede skrytestue på Fornebu. -Fornebu Arena kan jeg være tilbøyelig til å kalle hallen. Men så gjennomsponset som den er, og med blandingen av kort som ha ha he he Jensen driver med Dinamo og Stabaek "fotball" klubb, så bør valget av arena for MGP 2010 være soleklart: Oslo Spektrum! -Dette er et TV-show. Oslo Spektrum holder i massevis, og har det meste tilrettelagt på forhånd. Skulle man gå utenom Spektrum på grunn av at man vil ha inn flere publikummere, så er Norges Varemesse sin hall på Lillestrøm et bedre - og mindre korupt - alternativ enn arenaen på Fornebu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar