Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 22. mai 2009

18 årsgrense for å få dårlig tilbakebetalt

Norsk Tipping innfører 18-årsgrense på alle sine spill. Det var på tide!
http://www.dagbladet.no/2009/05/22/nyheter/innenriks/norsk_tipping/6349600/

Begrunnelsen er blant annet at de ønsker å forebygge spilleavhengighet.
Men hvis Norsk Tipping mener de er bedre enn andre til å forebygge spilleavhengighet, så bør de tilby minst like stor tilbakebetalingsprosent på sine spill som spillselskapene på Internet.
Når først folk tar valget om å spille om penger så er det ønsket om, og spenningen forbundet med, størst mulig gevinst. Slik det fungerer nå så er Norsk Tipping den beste ververen til spillselskapene på Internet. Med sin eksklusive rett til å reklamere for spill får sannsynligvis Norsk Tipping flere og flere til å spille...... mere..... hos seg. Når spillingen blir en vane vil nødvendigvis - og bør - spillerne bli mer bevisst og vurdere hvem som gir mest igjen for innsatsen. Svaret blir da: Alle andre enn Norsk Tipping.
Norsk Tipping sin svært lite generøse tilbakebetalingsprosent gjør dem ikke til spilleselskap, men en kreativ variant for innkrever av frivillig skatt.

Ta for eksmpel tippekupongen eller Lotto: Norsk Tipping løper null risiko ovenfor tipperne. Det er kun en lav prosentandel av innsatsene i hver omgang som fordeles på premievinnerne.
Tipper man f.eks. for 96 kroner, så er det 48 kroner man er med i spillet på. De øvrige 48 kroner går rett i kassa til Norsk Tipping i det øyeblikk man betaler for kupongen. Man kan gjerne kalle dette systemet for 100% avgift på innsatsen.
For å sette det i perspektiv: For hver utbetalte gevinst, så går akkurat det samme beløpet i kassa til Norsk Tipping. Ikke rart da at Norsk Tipping presenterer vinnere med glede, og kjemper innbitt for å ha monopol. Men de seiler under falskt flagg når de påstår at det er for å begrense spilleavhengighet. Norsk Tipping er åpenbart mer grådige enn noen annen aktør i markedet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar