Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 8. mai 2009

Kom til Norge!

Det er lett å forstå hvorfor turistnæringen ønsker at mange turister skal komme til Norge. Og det virker som om at de gjør en bra jobb med det: http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=572381 Og det er bedre å samarbeide med amerikanerne om turisme, enn å gjøre som regjering og Storting og samarbeide med USA om krigføring.

Men det kan se ut som om norske myndigheter har bedre anlegg for å legge forholdene til rette for innrykk av andre folkegrupper enn turister hit til landet: http://www.dagsavisen.no/innenriks/article414550.ece

Problematiseringen av asylsøkere uten ID-papirer er en vits. Hadde myndighetene ønsket å gjøre noe med dette så kunne de forlange at transportør skanner pass sammen med billett før ombordstigning på fartøy som går til Norge. De som måtte ha spist eller kastet passene sine før de kommer til passkontrollen vil da enkelt kunne identifiseres likevel, og returneres direkte. Forsøk på å skjule sin identitet bør det i seg selv kvalifisere til avslag på eventuell asylsøknad.

2 kommentarer:

  1. Og for å gjøre vitsen enda "morsommere": når de er kommet innenfor landets grenser får de lov til å reise hvor de vil uten å ha meldeplikt.og vi har ingen anelse om hvem disse menneskene er.
    Det må være rimelig lett for krigsforbrytere ,kriminelle,terrorister og andre uønskede å gjemme seg her hvis man vil.

    SvarSlett
  2. At det i tillegg var så slepphendt visste jeg ikke. Jeg har flere ganger stusset litt på ting (eks.) asylsøkere sier i TV- og avisintervjuer. Det er tydeligvis veldig vannlig å reise tilbake på ferie/lengre opphold i det landet de flyktet fra - så snart norske papirer er i boks.

    Jeg er for at vi skal beskytte og hjelpe mennesker. Men ressurssterke lurendreierne bør det få konsekvenser for umiddelbart når de avsløres i løgn/juks.

    SvarSlett