Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

tirsdag 26. mai 2009

Tidlig krøkes den som god hijabbærer skal bli......

Vahl skole i Oslo tilbyr etniske norske småjenter hijab skriver Dagbladet: http://www.dagbladet.no/2009/05/26/nyheter/innenriks/hijab/6401888/
Så flott! -Når jentene ikke har en Mullah eller streng far hjemme som sørger for at jentunger følger muslimsk skikk - dog innført av mørkemenn i nyere tid, så er det viktig at skoleverket sørger for å følge opp.

Hva om Vahl Skole kunne tilby jenter som føler at hijaben er påtvunget dem hjemmefra å få ta den av i skoletiden, i stedet for å prøve å dytte hijab på jenter som er fri for dette presset?

3 kommentarer:

  1. helt enig.... hvilken idiot av en rektor!! kanskje han er muslim selv???

    http://agentprovokativ.vgb.no

    SvarSlett
  2. Løsningen er et generelt forbud, men noe må gjøres med fordelingen av innvandrere mellom de ulike grunnskolene i Oslo. En del av innvandrer barna bør sendes til skoler med få innvandrere for å jevne ut forskjellen. Det må settes opp skolebusser.

    SvarSlett
  3. Kanskje de burde tilby omskjæring også?
    Hm?
    Hilsen Ugle Rimosen

    SvarSlett