Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

mandag 11. mai 2009

Røkke ga Staten en dyr lærdom.....

Røkke og Staten v/Brustad er enige om videre behandling av den famøse transaksjonen i Aker-konglomeratet av selskaper. Den skal opp til behandling i Generalforsamling. Og "that's it" - ingen endringer i pris eller mere. Altså kun et trøsteklapp uten verdi for Staten.

Så det ble en dyr lærdom dette for Staten - les fellesskapet - å komme Kjell Inge Røkke i møte. Staten hadde ærlige hensikter. Røkke hadde det definitivt ikke. Røkke liker å fremstille seg som en mann av folket. Men han er det stikk motsatte. Og det er skremmende å se hvor mange nordmenn som går på hans stadige bløffer og PR-fremstøt. Med tvilsomme metoder har han revet til seg fellesskapsmidler - ikke bare i denne saken - til sin egen formue. Nå har han blitt rik nok, og det bør være klart for alle: Gjør man avtaler med Kjell Inge Røkke, så er det sannsynligvis en skjult agenda - som kun har som formål å berike han selv. -Samfunnsbygger? Makan til Sprøyt!

Et paradoks er at jussen fungerer bedre på å ta de som trikser til seg båtførerbevis på uærlig vis, enn til å sanksjonere mot den som tilegner seg milliarder av kroner på heller tvilsomt vis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar