Totalt antall sidevisninger

Get Animal; Shout out!

. Velkommen til en av de mest avsidesliggende bloggen i hele Internetuniverset. Her vil det tidvis bjeffes meninger og kommentarer til dagligdagse ting som mer alvorlige saker. Legg gjerne igjen din mening også.

fredag 22. mai 2009

Når rosa idioter leker krig... USA så klart

Dagbladet slår opp følgende gla'nyhet: http://www.dagbladet.no/2009/05/22/nyheter/taliban/afghanistan/utenriks/6348264/

USA sin forsvarsminister gjør et tappert forsøk på å skape en amerikansk helt i Zachary Boyd.
Han trenger nok oppslutning blant det amerikanske folk for krigføringen i Afghanistan, og her snakker vi nok om et nøye planlagt PR-stunt. På bildet ser det ikke ut som om noen "skarp" situasjon hvor Mr. Boyd sine soldatvenner trenger unnsetning. Og skulle det være det, så burde kanskje vennene skutt Mr. Boyd for sin egen sikkerhet. -De er kamuflerte, mens Mr. Boyd står der i nærmest selvlysende klær.
USA sin Forsvarsminister viser at han ikke er rett mann for jobben hvis han skryter av Mr. Boyd. Men om han ønsker flere amerikanske gutter skutt, så bør han gjerne oppfordre USA-soldater til å krige i rosa og rødt.

11 kommentarer:

  1. Du har vel aldri vært i en skarp situasjon du. Skriv heller om noe du kan.

    SvarSlett
  2. Må si meg enig i dette!
    Trodde virkelig beredskapspersonell skulle ligge i grunnuniform, hva bokser er vel ikke så farlig kanskje, men reagerte på den knallrøde skjorta.
    Han sikrer isåfall at han blir skutt før medsoldatene, da FI har et mye bedre siktepunkt enn uniformseffekter som går mest mulig i ett med naturen/området rundt.
    Men trendene snues vel i militæret så vel som i det sivile, snart ser vi alle soldater kledd i rødt da :-P Flirer litt for meg selv her jeg sitter, mye agurk-nytt også ja!!!

    Anders!

    SvarSlett
  3. Bra for å få laget i det lattermilde hjørnet. Glede varer ikke så fryktelig lenge der nede.

    SvarSlett
  4. Til "Anonym i Første kommentar".
    Jeg har ikke vært i skarp situasjon, men har trent på det i militærtjeneste både her hjemme og i USA.
    Når du kommenterer som du gjør, så hadde jeg satt pris på om du i tillegg kunne la leserne ta del i litt av den overlegne kunnskapen om temaet du gir inntrykk av å ha.

    SvarSlett
  5. Bokser-shortsen var ikke så farlig, men han burde vrengt av seg den signalrøde t-skjorten. Men det er ikke så greit når man bare har sekunder. Legg merke til at sidemannen går i joggesko. Han trakk på seg buksa og tok nærmeste sko.

    De er helter alle sammen, de sloss faktisk får vår frihet.

    SvarSlett
  6. Hvorfor er det ingen som kommenterer den ølboksen til venstre i bildet? Var soldatene fulle? Var det derfor han ikke klarte å kle på seg? Var det taliban de skjøt på? Ikke lett å være soldat når man er ravende full.

    SvarSlett
  7. For et latterlig blogginnlegg; når det smeller så er det da revnende likegyldig hva man har på seg. Heldigvis har ikke militæret krav til farge og fasong på undertøy og man kan bruke det man vil.

    Men det var vel deilig å få vrengt av seg litt uforfalsket USA-hat idag også selv om fyren i høyeste grad gjorde jobben sin.

    SvarSlett
  8. Trådstarter ser vel helst en uniformsinspeksjon i brakka mens Taliban flommer over dem..

    SvarSlett
  9. Du VET ingenting om soldaters liv... ofte må man opp fra søvn og ut i feltet på få sekunder, og når det gjelder liv er ikke uniformen så viktig.

    SvarSlett
  10. Denne krigen får de ikke lov til å vinne,den er satt opp for å oprettholde fiendebilde for våpenindusrien.ww 2 måtte de vinne og innsatsen der var en helt annen,her bare leker de,hvor er det tunge skytset,napalm,b-52 nuke etc...?hadde krigen vært nødvendig så hadde helt sikkert russerne vært tungt inne.

    SvarSlett
  11. Til Anonym 23. mai kl. 01.33.
    Jeg tror faktisk jeg vet adskillig mere enn deg om soldaters liv. Bare det at du ut fra bildet i Dagbladet vurderer situasjonen som "skarp" sier sitt. De speider åpenbart. Og med Tarzan i underbuksa og skrikende farger så er det en flott blink for Fi.

    SvarSlett